Kalastusretket Saimaalla

Kalastusretket Saimaalla

maanantai 8. joulukuuta 2014

Pilkkikalastusviikonloppu Saimaalla - Kirjolohen pilkintää

Oletko kiinnostunut kirjolohipilkinnästä? Tarjoamme kahden yön majoituksen ja opastetun pilkintäpäivän kalastusmökkillämme Savonrannalla
Old School Trollingin kalastusmökki on tiloiltaan ja varustelultaan ihanteellinen neljästä kuuteen henkilön kalastajaryhmille. Aivan mökin vieressä sijaitseva mökkilampi sopii erinomaisesti hauen, ahvenen ja särkikalojen pilkintään, eikä varsinaisen Saimaan kala-apajille ole matkaa kuin sata metriä.

Kalastusopas Jari Käyhkö ja 3 kg saaliskala
 

Opastettua ja omatoimista kirjolohipilkintää


Järjestämme kirjolohenpilkkiretkiä Enonkosken Pirttilahdella, noin 35 km:n päässä kalastusmökki Jokiniemestä. Alueella on pieni laavu, tulentekopaikka ja wc. kohde sopii erinomaisesti lapsiperheille, sillä etäisyys parkkipaikalta jäälle on vain 20 metriä ja laavulle 100 metriä. 

 
Kohteessa saa käyttää kerrallaan kolmea onkea, joten käytämme yhtä aktiivipilkintään (siiman päässä pieniä lusikoita, tasapainoja, leechejä ja pilkkejä) ja kahta ootto-ongintaan (syöttinä tahnaa). 

 Kukin kalastaja saa ottaa kirjolohia saaliiksi enintään kolme päivässä. Kerran kalastettua kirjolohta ei saa vapauttaa takaisin veteen. Kooltaan kirjolohet ovat 1 - 4 kg painoisia.

Palvelut saatavilla tammikuusta huhtikuuhun.

Lue lisää sivuiltamme 

Lisätietoja: jari@oldschooltrolling.fi