Kalastusretket Saimaalla

Kalastusretket Saimaalla

lauantai 9. elokuuta 2014

Old School Trolling kutsuu perheet ja pariskunnat mökkeilemään Saimaalle!


  Kutsumme perheet ja pariskunnat mökkeilemään ja kalastamaan Saimaalle!


Selkävesien kookas ahven on maukas ruokakala


Tasokkaasti varustettu mökkimme Saimaalla soveltuu parhaiten neljän henkilön ryhmille sekä perheille ja pariskunnille.

Mökkimme tarjoaa myös perheen pienimmille erinomaiset mahdollisuudet ongintaan ja heittokalastukseen jo kotirannassa. Kokeneemmille kalastajille mökkimme monipuoliset lähivedet tarjoavat mahdollisuudet kalastukseen lampivedessä ja joessa samoin kuin uisteluun ja heittokalastukseen Saimaalla. Vieraidemme kalastusretkiä varten mökillämme on kaksi turva- ja kalastusvarustettua lasikuituista moottorivenettä. Emme veloita vierailtamme maksua veneiden käytöstä.


Mökkirantamme Saimaalla


Veneretkemme Saimaalla sopii erityisen hyvin lapsiperheille. Retkeen sisältyy maisema-ajelu, ruokailu nuotiolla ja mahdollisuus uimiseen sekä ongintaan tai heittokalastukseen riippuen kalastajien iästä. Retket tapahtuvat lasten ehdoilla ja niiden sisältö on suunniteltu juuri lapsien viihtymistä ajatellen.

Puhaa koko perheelle
Veneretkillä viihtyy koko perhe
Varttuneemmille kalastajille tarjoamme kalastusretkiä ja jigauskursseja. Retkien rytmitys ja sisältö ryhmän kokemuksen ja toiveiden mukaisesti.

Kalastuksen ohella voitte retkeillä vaikka Koloveden kansallispuistossa tai suunnata kolmen eri vaikeustason reitit kattavalle luontopolulle Savonrannalla.


Kodikas mökki, tunnelmallinen sauna ja viihtyisä kesäkeittiö

Nykyaikaisesti varustettu mökkimme 4+2 henkilölle on pinta-alaltaan 68 m². Mökissä on avara tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, puulämmitteinen sisäsauna, suihku ja wc. Makuuhuoneista toinen on kalustettu kahdella 80 cm:n vuoteella, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, toisessa on 140 cm:n parivuode. Tupakeittiön kaksi vuodesohvaa voidaan levittää 120 cm:n sängyiksi. Oleskelutiloissa on takka, taulutelevisio, Sony-kotiteatteri ja maksuton Wi-Fi-internetyhteys. Kotiteatterin voi yhdistää Wi-Fi-verkon kautta nettiin ja katsoa vaikka Yle Areenan ja YouTuben tarjontaa tai Netflixiä (asiakkaan omilla tunnuksilla).Mökkimme peruskorjaus valmistui elokuussa 2013. Mökin märkätilat (sauna, suihku, wc ja kodinhoitotila) samoin kuin makuuhuoneet ja terassi varusteineen sekä keittiötilat kodinkoneineen ovat täysin uusittuja. Mökki on myös liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Keittiössä on astianpesukone, ja kuivaavalla pyykkikoneella on helppo hoitaa vaatehuolto.

Saunatilojemme tunnelmaan ja löylyyn ovat kaikki asiakkaamme ihastuneet. Miedosti lämmitettynä saunamme tarjoaa miellyttävän pehmeän ja kostean löylyn, josta voi nautiskella pitkään virvokkeiden ja hyvän ruuan kanssa, hyvässä seurassa. Romanttista tunnelmaa saunaan voi luoda kynttilöillä ja jatkaa tunnelmallista illanviettoa tuvassa takkatulen loimussa.
Mökin terassilta löytyy hyvinvarusteltu Muurikka-kesäkeittiö, jolla on ilo kokata melkein mitä vain makkaroista ja pihveistä kasviksiin ja tietenkin muurinpohjalettuihin asti. Myös kalojen savustaminen on kaasu-Muurikalla erittäin helppoa. Kesäisin terassi toimii myös viihtyisänä oleskelu- ja ruokailutilana. Terassilta avautuu esteetön näkymä järvelle ja auringonottoon sekä uimiseen sopivalle avaralle hiekkarannallemme. Mökin loivasti syvenevä ranta on kunnostettu hiekkapohjaiseksi ja soveltuu lämminvetisenä uimiseen perheen pienimmistä aikuisiin.
Katsele kuvasarja mökistämme:

Jokiniemi, viihtyisä mökkimme Saimaalla

Kalastusta mökkivesillä tai Saimaan selillä

Mökkimme ranta-alue tarjoaa erinomaiset edellytykset yleisimpien järvikalojemme kuten hauen, ahvenen, säyneen, lahnan ja särjen ongintaan ja heittokalastukseen. Tavoitellessanne kuhaa ja haukea heittäen tai uistellen teidän tarvitsee vain siirtyä mökin veneillä lyhyt matka sopiville kalapaikoille. Lohikalojen uistelua ja uistelukursseja tarjoamme loka-marraskuun aikana. Otamme saaliiksi ainoastaan rasvaeväleikattuja järvilohia ja taimenia, kaikki rasvaevälliset yksilöt vapautamme takaisin Saimaan vesiin. Perhokalastajille suosittelemme Heinäveden reitin kohteista 40 km:n päässä sijaitsevaa Kermankoskea ja 70 km:n päässä sijaitsevaa Karvionkoskea.

Jigausta saimaalla

Ruokatauko saaressa

Mökin vuokraajien käyttöön tarjoamme kaksi 4,2-metristä tasaperäistä venettä 2–5 hv:n moottoreilla, kaikuluotaimen, airot, GPS-plotterin, ankkurin ja köyden, pelastusliivit, haavin ja kalastusvälineet heittokalastukseen sekä uisteluun. Veneidemme lattiat ovat tasaiset, mikä tekee heittokalastuksen veneistämme helpoksi. Suositeltava henkilömäärä venettä kohden on kaksi kalastajaa.

Ruokakaloina 1-3 kg hauet ovat parhaimmillaan. Elo -Syyskuu ovat mitä parhaimpia kukausia tavoitella henkilökohtaisia haukiennätyksiä Saimaalla.


Keskellä luontoa, palvelut silti lähellä

Mökkimme sijaitsee lähellä monipuolisia palveluja. 3 km:n säteellä mökistä on mm. hyvinvarusteltu Sale-kauppa, posti, huoltoasema, apteekki ja ravintolapalveluja. Talvisin voitte nauttia myös läheisen laskettelukeskuksen palveluista tai siirtyä mökiltämme jään kautta Itä-Suomen kattavalle kelkkareitistölle. Mökiltämme on matkaa lähimpiin kaupunkeihin Savonlinnaan 60 km ja Joensuuhun 80 km.

Matkaa Savonrannalla sijaitsevalle mökillemme kertyy:

Helsingistä  390 km, ajoaika 4.5 -5 tuntia
Tampereelta 470 km, ajoaika 4.5 - 5tuntia
Turusta 530 km, ajoaika 6 - 6.5 tuntia
Joensuusta 80 km, ajoaika noin 1 h - 1h 15min
Savonlinnasta 60 km, ajoaika noin 50 minuuttia

Ota yhteyttä:


jari@oldschooltrolling.fi tai lue lisää palveluistamme: www.oldschooltrolling.fi